Известие

Collapse
No announcement yet.

Какъв разход на гориво ви дават вашите 156-ци.

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от RPWWD Покажи съобщение
    GT е "преоблечена" 156/147, технически са идентични, че даже и на килограми са горе долу еднакви.
    Не исках да прозвучи като заяждане.

Признавам, че леко му завидях на колегата, затова се изказах малко импулсивно.

По темата: Не мисля, че за този преход е много 10/100. Все пак си я строшил от каране 180 в участъка на магистралата, после на правата, после стръмен баир със завои дето надали си слагал на много места повече от 3та... на мен ми звучи добре 10/100.

Comment

• Колеги аз от моята 156-ца съм изумен не мога да я засека още точно но ми дава някаде 7 най много извън градско и то не икономично а градско максимум 8 да качи 156 1.9 105 коня
      Alfa Romeo 156 1.9 JTD

Comment

• Аз моята белисима така и не успях да я засека. Но стигнах до извода , че няма смисъл да се влача с обороти от рода на 1200 и да правя икономий само и само да сваля 1-2 литра разход, при условие , че градът ми е малък минавам около 10тина км на ден, давам 4 лева повече да кажем ако я настъпвам , за да мина 100 км примерно , но като ги разделя на периода през, който я карам не е толкова много.
        Alfa Romeo 156 2.0 TS `99 V3 | BN RICH/DISTINTIVE | Remapped by O.E.Motorsport., Eibach Black Springs, 17'' Rims, V6 Intake mod, Denso Iridium spark plugs, Lighten pulley crank

Comment

• Последно засичане, 7/100 градско с 17 джанти, откакто застудя по-бавно качва градуса от лятото, но е нормално де, а разхода се покачи малко. Доволен съм
          Last edited by rusiq86; d.m.y г., 19:04.
          sigpic
          Gulfstream G650 with Italian design...

Comment

• Първоначално публикувано от slav40 Покажи съобщение
            Айдеее днес вече ми стигна 17.5 градско на газ ........ тоя кенеф почва да ме нерви и ще замине на вторични
            След смяната на дебиЛомера, разхода градско спадна на 13.6 - 13.9 газ и 8.5/100 извънградско по магистрала,но съм карал най-много със 110 и умрях от нерви (все пак вие лагер и е невъзможно да се кара по бързо)!
            Alfa156 Against All

Comment

• 1,9 JTD - 5/100km. извънградско. В града, както си го направиш. При мен около 7,5/100

Comment

• 5 - 5,5/100 - извън и 8,5 - 10/100 - градско.
                Alfa Romeo 159 1.9 JTDm Ti - "новата" - 150 млади кончета и едно дърто магаре зад волана
                ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD - червен трактор - 105 одъртели коня и 1 кьопаво магаре зад волана

Comment

• Последно засичане от днес: 215,8 км. извън града с 16,38л. газ или средно 7,59л./100км. Демек 100 км. се равняват на 7,59 х 1,03 = 7,82 лева или 4,25 л. нафта.
                  2014: Deutschland über alles

Comment

• 250км : Пловдив - Велинград - Пловдив както и малко градско - 9.5л/100км

Comment

• Колега nikolaaaay, това са си 4.47 литра нафта, още един литър и ето ти разхдо извънградско! А и колко кинти ти е струвала газ.уредба, докато я избиеш с лев два всеки път, да не говорим за сухото триене на газ за двг.
                      sigpic

Comment

• София - Шумен и Обратно - малко въртене 804 км 1 дин резервуар
                        sigpic Алфа Ромео 156 1.8 ГИ T.S 98 г.by The Cleaner (Радко шарниро избивача , човека с големия чук!!!)
                        Фиат Пунто 1.1 6 спид Агу Ex.

И да не забравим да сложим бяла роза върху кубчето скраб което ще остане някой ден от алфати ни ...
                        Ramstein - Benzin
                        https://www.youtube.com/watch?v=SEGLhUZRZdY

Comment

• Първоначално публикувано от RPWWD Покажи съобщение
                          GT е "преоблечена" 156/147, технически са идентични, че даже и на килограми са горе долу еднакви.
                          Щом смяташ че TS r JTS мотори са идентични!!!
                          Гипотеза о боге дает ни с чем не сравнимую возможность абсолютно все понять, абсолютно ничего не узнавая
                          sprint tropheo
                          155/1.8
                          156/2.0 Selespeed

Comment

• 7.3 градско, 17 джанти, къси разстояния. доста ръчкане на оборотите
                            sigpic

Comment

• 12,0-12,5 л/ 100 км градско, но мога и повече ...
                              Само бензин, 95-100 октана, Еко, Ромпетрол, рядко Шел, на ОМВ съм доста сърдит и скоро няма да им препаря прехвалената верига...
                              Карам със стоковите 15" телефонни шайби.

пп Тая тема нещо ми намирисва на избиване на комплекси - на кой му горяла по-малко Алфата?

Comment

• Аз лично се притеснявам като почне да гори по малко от заводските цифри. Значи нещо не е добре със сместа-т.е. бедна е и ...... Пък и за да върви, трябва да гори- физически закон
                                Гипотеза о боге дает ни с чем не сравнимую возможность абсолютно все понять, абсолютно ничего не узнавая
                                sprint tropheo
                                155/1.8
                                156/2.0 Selespeed

Comment

Working...
                                X